Tekstgrootte
Letterweergave verkleinen Letterweergave vergroten

Registreer uw apparatuur

Uw goede smaak en onze zekerheid: vanaf 4 apparaten 8 jaar garantie van Pelgrim

 

G8 Garantie; acht jaar garantie

Pelgrim heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier Pelgrim inbouwapparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. (Dit geldt alleen voor apparatuur aangekocht na 01-01-2010).

 

Vijf jaar garantie 
Koopt u 3 of minder Pelgrim inbouwapparaten, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie van Pelgrim. U ontvangt dan naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 3 jaar extra garantie; waarbij Pelgrim de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Registreer vrijstaande apparatuur

Garantie op vrijstaande apparaten

Heeft u vrijstaande keukenapparatuur van Pelgrim gekocht? Druk op de knop 'Registreer uw vrijstaande apparatuur' om uw vrijstaande apparatuur te registreren. 

 

Verplichte registratie
Om in aanmerking te komen voor de aanvullende garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aanschaf registreert. Dit doet u via het onderstaande formulier of via het telefoonnummer 0900-555 00 03 (uw gebruikelijke belkosten).


Waarom apparaten registreren?
Als uw gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor 5 jaar Kwaliteitsgarantie is het een voorwaarde dat u uw aangekochte keukenapparatuur binnen 30 dagen registreert.

Kwaliteitsgarantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijdkosten hoeft te betalen.

Het type- en serienummer vindt u terug op het typeplaatje op het apparaat zelf. Wij hebben voor de registratie het volledige typenummer nodig, inclusief een / met daarachter iets van P0 en een nummer. Dit kunt u alleen vinden in het apparaat zelf. Bij kookplaten is dit nummer door u niet te achterhalen en kunt u volstaan met het type nummer van het apparaat dat op de aankoopnota staat.


Voorletter(s)*  
Achternaam*  
Postcode*  
Huisnummer *    
Huisnummer toevoeging
Straatnaam*  
Woonplaats*  
Telefoonnummer overdag*  
Telefoonnummer 's avonds
E-mail*  
Naam van keukenvakzaak*  
Vestigingsplaats*  
Factuurdatum*   Geef datum
 
2018
 
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december
 
Apparaat*  
Typenummer van het apparaat*  
Serienummer

 
Ik accepteer de garantievoorwaarden*  
Ik stem ermee in om in de toekomst benaderd te worden voor commerciƫle doeleinden
 
Velden met een * zijn verplicht
 

Wij bevestigen uw registratie per email. Hiervoor dient u in bovenstaand formulier een geldig emailadres op te geven.


Copyright © 2008 - 2012 ATAG Nederland bv | Disclaimer | Site voorwaarden | Privacy statement